2018 Ford F-150, turbodizel artı yeni güvenlik teknolojisi ve stilini ekledi

En çok satan kamyon güncellenen aldığında, bol insan dikkate almak ve böylece 2018 Ford F-150 dikkatini çekmek için ayarlanmış görünüyor Detroit Otomobil Fuarı’nda önümüzdeki hafta. 2018 F-150, bir turbo dizel de dahil olmak üzere yeni motor seçeneklerine ek olarak, bu kadar tartışmalı olduğunu kanıtlayan alüminyum alaşımlı gövdesini muhafaza etmek ve kamyon fanları arasında hala oldukça bölücü bir özellik taşıyor. Bu arada, teknoloji seviyeleri de artırıldı.

XL’den Sınırlı sürümüne kadar, F-150 yeni ızgaralar, farlar ve ön tamponlar alır. Mevcut estetik seviyeden daha sıhhat seviyeleri arasında daha belirgin olacak şekilde tasarlanmışlardır ve kamyonlara bugünden daha geniş, “daha dikilmiş duruş” veriyorlar. Lariat F-150 Spor Paketi, aynı gövde renginde bitmiş ikiz çubuklara kavuşuyor.

Arka tarafta, bagaj kapısı şimdi daha fazla heykeltıraşlı ve ortada damgalanmış kalın bir F-150 efsanesi var. Yeni kuyruk lambaları eklendi ve King Range, Platinum ve Limited modelleri yatay bir düzeltme çizgisine sahip. Altı yeni jant tasarımı sunuyor ve gamutu 17 inçten 22 inç çapına kadar uzatıyor.

İçinde artık iki tane yeni oturma yontma seçeneği var. F-150 Platinum Dark Marsala alırken, F-150 Limited’in Navy Pier’i var. F-150 XL Ranch, F-150 XLT Sport ve Lariat Sport, karbon fiber stili içeriye çekerken, F-150 King Ranch’de yeni Kingsville atandı.

Teknoloji de patladı. Trafikten arzularsa, F-150’yi tamamen durduracak olan adaptif cruise control – stop-and-go desteğiyle – bir seçenek olarak eklendi. Seçenekler listesinde ayrıca Yaya Algılama ile Ön Çarpışma Yardımı ve 4 adet LTE modem ve kablosuz olarak bağlı 10 cihaza kadar WiFi hotspot var.

Ford’un SYNC ve SYNC 3’ü FordPass bilgi-eğlence sistemi ile isteğe bağlı olarak Apple CarPlay ve Android Auto ile isteğe bağlıdır. Yine de bir maliyet seçeneği olarak yükseltme hoparlörlerine sahip yeni bir B & O PLAY ses sistemi ve aracın çevresini tamamen görmesi için 360 derece kamera var. Lane-keep assist, F-150’yi sağ şeritte tutabilir ve kamyonun arkasındaki bir römorkun uzunluğunu da hesaba katacak şekilde uyarlanmış bir Kör Nokta Bilgi Sistemi vardır. Arka lambalara gömülü radar sensörleri kullanılarak 33 fit’e kadar olan römorklar desteklenmektedir.

F-150 fanları en çok ilgi gösterebilecekleri şey, 2018 motor serisidir. Yeni standart motor, direkt enjeksiyonlu 3.3 litre V6, 282 beygir gücü ve 253 lb-ft için iyi. Tork. Giden 3,5 litrelik V6 ile aynı top- lantıda, ekonomi sayılarında en azından hafif bir darbe görmeyi bekleriz.

Ford’un turbo şarjlı EcoBoost motorları F-150’de popüler seçenekler olarak kanıtlandı ve 2018 kamyon için yeni, ikinci nesil bir model var. 2,7 litrelik bir kapasiteye sahip ancak daha sağlam olması ve verimlilik ve güç çıkışı geliştirmesi bekleniyor. 3.5 litrelik EcoBoost gibi, 10 vitesli otomatik şanzıman ile birleştirildi.

Nihai gaz motoru, 5.0 litrelik V8’in, doğal olarak aspire edilmiş tesisin dışına çıkarılan daha fazla güç ve tork ile değiştirilmiş bir versiyonu olacak. Yine, 10 vitesli otomatik, 2018 kamyon için bir değişiklikle eşleşecek.

F-150’de ilk kez bir dizel motor seçeneği olacak. 2018 F-150 3.0 litrelik Güç Deşarjı dizel Ford tarafından dahili olarak tasarlandı ve aynı zamanda 10 vitesli otomatik şanzıman ile uyumlu hale getirildi. Diğer tüm motorlarda olduğu gibi otomatik durma / başlangıç ​​da standart olacak, ancak Ford henüz fasulyeleri güç ve tork numaralarına dökmüyor.

Ford 2018 F-150’yi Michigan’daki Dearborn Kamyon Fabrikasında ve Missouri’deki Kansas City Montaj Fabrikasında inşa edecek. Fiyatlandırma seviyeleri henüz açıklanmadı ve kamyon 2017 sonbaharında satışa çıktığında, bu cephede – ve detaylı düzeltme – hakkında daha fazla şey öğreneceğiz.

Yorum Bırakın