HTC Tanıtımlar için canlı yayın bildirisi yayınladı

Bugün, üretici “It’s all about U” başlıklı 10 saniyelik bir video yayınladı. Klip, gelecek Perşembe günü 11:00 EST / 10:00 CST / 9:00 MT / 8:00 PT’de gerçekleşecek olan etkinliğin canlı akışını teşvik ediyor. 6 inç HTC U Ultra phablet’in HTC U Play ile birlikte tanıtımını bekliyoruz. İkincisi 5.2 inç ekrana sahip daha küçük bir model.

HTC yüksek son VR sistemi, HTC Vive ile Paydirt vurdu olsa da, şirket hala ile şimdiye kadarki en iyi amiral gemisi modelini üreten rağmen akıllı telefon sektöründe herhangi dalgalar yapmak için başarısız HTC 10 . Ama HTC her zaman akıllı pazarlama ve Robert Downey Jr. için 12.000.000 $ dışarı bombardımanı ile sorunları olmuştur 2013 yılında ticari bir arka yıldızı bu bölümde şeyler etrafında dönmedi.

İki telefonların özellikleri hakkında söylentiler ve yaşansa da iddia sızmış Ultra HTC U resimler , sadece iki gün uzakta HTC’nin yeni cep telefonları tanıtacak olay vardır. Etkinlik ve canlı yayın hakkında hatırlatılması gerekiyorsa, bu hikayenin üst kısmındaki videoyu tıklayın.

Yorum Bırakın