Swarm’da Açtığımız Hesap Nasıl Silinir?

Herkesin merak ettiği “Swarm’da Açtığımız Hesap Nasıl Silinir?” sorusunun cevabını görsellerle içeriğimizde anlattık.

Swarm hesap silme işlemi telefon veya tablet üzerindeki uygulamadan yapmanız en azından şimdilik mümkün değil. Bunun için verdiğimiz linkleri kullanarak swarm hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.

Swarm Nedir?

Swarm; ilk olarak 5 Mayıs 2014 tarihinde mobile iOS ile Android‘e uygun olarak, kullanıcıların nerede olduklarını paylaşması için çıkan bir uygulamadır. Foursquare tarafından geliştirilip çıkartılan bu uygulamanın amacı; kullanıcıların olduğu yerde check-in yaparak yerlerini bildirmelerini, yerini bildiren kullanıcının ekli olan arkadaşlarının da bunu görüp ona ne kadar yakında olduklarını öğrenmelerini ve eğer gerçekten birbirlerine yakınlarsa herhangi bir yerde buluşmalarını sağlamaktadır.

Swarm Hesap Silme

Öncelikle swarm hesabınızın şifresini hatırlamıyorsanız burada verdiğimiz linki kullanarak kullanarak şifrenizi değiştirmeniz gerekiyor.

Şifrenizide ayarladıysanız hadi hesap silme işlemine başlayalım. Burada verdiğimiz linke giderek swarm hesabınıza giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra “Neden Swarm Hesabınızdan Ayrılıyorsunuz?” sorusuna “It doesn’t seem useful” (Faydalı Bulmuyorum) seçeneğine tikli hale getirip “Delete Account” (Hesap Sil) diyoruz. Karşımıza bir daha şifremizi girmemizi isteyen bir panel çıkacak. “Confirm” (Onayla) dediğimizde hesabımız tamamen silinecektir. Hesabınızı sildiğiniz de bu işlemin geri dönüşü yoktur ve otomatik olarak uygulamadan çıkış yapmış olacaksınız.

Hesap Silme Linki: https://tr.foursquare.com/delete_me

Yorum Bırakın